Vrouwen Willen Steeds Grotere Borsten

Grote borsten blijken niet langer alleen aantrekkingskracht uit te oefenen op mannen, maar ook op vrouwen. Althans, steeds meer vrouwen zouden ‘enorme’ verzoeken indienen bij de plastisch chirurg. Dat meldt de Britse tabloid The Sun.

Borstimplantaten zouden volgens de Britse kliniek My Breast de afgelopen jaren met een kwart gegroeid zijn. Gemiddeld werd in 2002 zo’n 240 cc geplaatst, nu is dat inmiddels 300 cc.

Risico’s van grotere borsten willen hebben

Plastisch chirurgen luiden de noodklok, omdat vrouwen de risico’s die met enorme borstvergrotingen gepaard gaan in de wind zouden slaan.
“We proberen vrouwen duidelijk te maken dat groot niet altijd het beste is”, aldus chirurg Patrick Mallucci.
Vrouwen willen steeds grotere borsten

Nederlandse vrouwen krijgen grotere borsten.

Inmiddels heeft 32 procent van de vrouwen een D-cup of groter. Vijf jaar geleden was het twintig procent.

In Europees verband moeten de Nederlandse dames alleen de Engelsen en Deensen voor zich dulden. Dat blijkt uit onderzoek dat is uitgevoerd in opdracht van Bodyfashion Promotion.

Van de vrouwen tussen 30 en 39 jaar is 42 procent gezegend met een D-cup of groter. Vrouwen voelen zich daar over het algemeen prima bij, zo blijkt uit het onderzoek. Vrouwen met een grote cupmaat zijn in Nederland inmiddels de grootste groep geworden. Boven 40 jaar verandert het volume en de vorm van de borsten volgens de onderzoekers. Vrouwen gaan dan over op een kleinere cupmaat.

Vet eten
Van de ondervraagde meisjes tussen 12 en 19 jaar denkt 44 procent dat vet eten grotere borsten oplevert. Slechte voedingsgewoonten worden door alle ondervraagden genoemd als oorzaak dat de borsten in omvang toenemen. Ook de hormonen in het voedsel en het steeds groter worden van de bevolking zouden een rol spelen.

Over de bh’s in maat D of groter zijn de dames matig tevreden. Vooral jonge vrouwen vinden dat het allemaal best wat spannender mag, maar dat het aanbod te wensen overlaat. De keuze in spannende en verleidelijke bh’s is te beperkt.
(Bron: nu.nl)