Borstgroei Supplement

Borstgroei kruiden supplement

​Wie ouder wordt zal zien dat alles wat minder stevig als vroeger begint te worden. Natuurlijk is dat normaal en hoort dat er nu eenmaal bij. Maar we zijn er niet blij mee dat onze borsten minder stevig worden en zelfs hinderlijk gaan hangen. Ook voel je je er niet lekker meer bij. Toch komt dit niet enkel bij oudere vrouwen voor.

Ook kan het gebeuren na een zwangerschap, vooral wanneer er borstvoeding gegeven is. De stevigheid van je borsten gaan ineens heel snel minder worden. Er zijn een aantal methodes om je borsten steviger te krijgen. Een gezonde voeding en levensstijl is belangrijk.

Iedere dag borstspieroefeningen kunnen je borsten stevig houden. Bovendien kun je borstverstevigende supplementen gebruiken als een gezonde supplements toevoeging onderhoudskuur voor je boezem.​

Het maakt voor mijzelf een groot verschil. Bovendien zijn ze heel stevig. Alle andere vrouwen van mijn leeftijd (behalve degenen met implantaten misschien) klagen over hang-borsten, maar de mijne staan fier vooruit van stevigheid. Wat ik wel wil benadrukken: geef het de tijd! Het kost sowieso minstens enkele maanden voordat je iets gaat merken, maar als je daarna volhoudt zie je zeker (weliswaar langzaam, maar wel gestaag) resultaat.

Een geweldig alternatief (vind ik) zijn deze pillen. Ze zijn zonder bijwerkingen (kun je van echte hormonen niet zeggen) en totaal ongevaarlijk. Maar ze loodsen je prima door de overgang. In dat opzicht zijn het in elk geval al wonderpillen, nog afgezien van de borstgroei. Ik gebruik nu al jaren een kleine onderhoudsdosering per dag, niet omdat ik nog grotere borsten wil (gebeurt ook niet met zo’n kleine dosering) maar omdat mijn borsten stevig blijven en ik tot nu toe geen overgangsklachten heb.

Dit type natuurlijke borstvergroting vergt echter geduld, en het kan lang duren voordat de eerste resultaten zichtbaar zullen zijn. Ook over de effectiviteit van borstvergrotende crèmes wordt zeer getwijfeld. Er zijn onderzoeken die aantonen dat de huid weliswaar gladder en strakker wordt door middel van het gebruik van een borstverstevigende crème, maar er zijn ook onderzoekers die dat weerleggen en beweren dat dit slechts het resultaat van de massages is.