Botox of fillers voor rimpels

Botox of fillers voor rimpels – Kazem Aesthetica

Botox is geschikt voor rimpels die ontstaan door het veelvuldig samentrekken van spieren. Bijvoorbeeld bij mensen die veel fronsen. Voor rimpels die ontstaan door volumeverlies, huidveroudering of zonschade is een behandeling met fillers of huidlaser een betere optie. En denkt u ook eens aan deze drie problemen die Botox kan verhelpen.

Drie problemen die Botox kan verhelpen!

  • Botox tegen migraine
    Botox behandelt effectief hoofdpijn die ontstaat door spierspanning. De FDA heeft Botox goedgekeurd als behandeling om chronische migraine aanvallen te voorkomen.
  • Botox tegen overmatig transpireren
    Botox blokkeert de zenuwen die zorgen dat zweetklieren zweet produceren. Hierdoor stopt de overmatige transpiratie, ook wel hyperhidrosis genoemd.
  • Botox tegen tandenknarsen
    Wanneer er Botox in de kaakspier wordt gespoten ontspant deze en wordt de overdracht van de zenuwen naar de kaakspier tijdelijk stilgelegd. Hierdoor vermindert het tandenknarsen of verdwijnt het zelfs helemaal.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in onze botox behandeling? Heeft u vragen? Maak dan een afspraak om een persoonlijk behandelingsplan op te stellen op basis van uw doelstellingen. Tijdens dit vrijblijvende consult vertelt Dr. Kazem wat u mag verwachten van de behandeling qua resultaten en hij zal uitgebreid de tijd nemen om al uw vragen te beantwoorden.

Boek uw gratis consult

botox min 1
Please rotate device...

Please rotate device…

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Source link

Previous Post

Veroorzaken tekorten aan voedingsstoffen cravings naar bepaalde voedingsmiddelen?

Next Post

Is snacken goed of slecht voor je?