Gaat een Botox-behandeling de hele zomer mee?

Gaat een Botox-behandeling de hele zomer mee? – Kazem Aesthetica

Het effect van Botox is zo’n drie tot zes maanden zichtbaar. U kunt dus de hele zomer van uw jeugdige uiterlijk genieten. Er zijn echter factoren die de levensduur van Botox kunnen beïnvloeden.

Dit zijn de belangrijkste:

 • Het behandelde gebied
  Botox wordt veel toegepast om voorhoofdslijnen, fronsrimpels en kraaienpootjes te corrigeren. Daarbij reageren vooral de kleinste spieren goed op een eerste behandeling. In de regel geldt dat een behandeling van kraaienpootjes iets langer aanhoudt dan bijvoorbeeld de behandeling van voorhoofdslijnen.
 • Uw levenspatroon
  Heeft u een erg actieve levensstijl? Dan kan het zo zijn dat het effect van Botox net iets sneller afneemt. Botox wordt namelijk na verloop van tijd op natuurlijke wijze afgebroken via het stofwisselingsproces en veel lichaamsbeweging kan dat metabolisme soms versnellen.
 • Man of vrouw
  Ook uw geslacht kan van invloed zijn op hoe lang uw Botox blijft zitten. Mannen hebben over het algemeen namelijk sterkere spieren dan vrouwen. Dat geldt ook voor de gezichtspieren. Daardoor kan het effect van Botox iets sneller vervagen wanneer een gelijke hoeveelheid van het product wordt toegepast.
 • Eerste keer of niet?
  Wie voor het eerst Botox gebruikt, zal sneller een onderhoudssessie nodig hebben dan iemand die al regelmatig is behandeld. Na langer Botox-gebruik kunnen de spieren iets verzwakt zijn, waardoor het effect langer aanblijft.

GEÏNTERESSEERD?

Vul het formulier in en maak vandaag nog een afspraak voor uw gratis consult.
Bent u geïnteresseerd in Botox? Maak dan een afspraak om een persoonlijk behandelplan op te stellen op basis van uw doelstellingen. Tijdens dit vrijblijvende consult hoort u wat u mag verwachten van de behandeling qua resultaten en zullen wij uitgebreid de tijd nemen om al uw vragen te beantwoorden.

Boek uw gratis consult

botox summer blog detail min
Please rotate device...

Please rotate device…

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Source link

Previous Post

10 Gezondheidsvoordelen van sap van zure kersen

Next Post

14 redenen waarom je altijd honger hebt