Hoe krijg je een grotere boezem

Grotere borsten krijgen?

Sport, massage en voedingssupplementen. Ook dit mag gerust het heilige trio genoemd worden voor mooiere borsten, vollere en uiteindelijk grotere borsten op de 100% natuurlijke manier. Hier lees je hoe je je borsten natuurlijk kan vergroten. Het kan op vele manieren! Onregelmatige gewichtstoename en gewichtsverlies beïnvloeden de grootte en de gezondheid van de borsten van vrouwen. Het opbouwen van sterkere spieren door middel van trainen is de sleutel tot het opbouwen van een sterkere en grotere lichaam.

Grotere borsten krijgen met natuurlijke kruiden supplementen

Het geheim: Grotere en Vollere borsten door sport, massage. Een tekort aan vet in de borst zorgt ervoor dat vrouwen een meer platte borstkas krijgen. Maar door vet te verbranden en spieren op te bouwen kan dit in evenwicht gebracht worden. Gewichtstraining is een veilige en effectieve manier om grotere, sterkere spieren in de borst op te bouwen, waardoor de borstomvang op natuurlijke wijze toeneemt.

Grotere borsten

Deze voedingsstof zit in vis, orgaanvlees, eieren, melk en amandelen. Maar zonlicht is de meest effectieve bron van vitamine D.  Als het vrouwelijk lichaam een tekort aan vitamine D heeft, zullen de borsten niet groeien! Voedingssupplementen veranderen niet de vorm van je borsten, maar maken natuurlijke versterking mogelijk. Neem venkelzaad, zwarte cohosh, en ginseng aan.

Hoe kan ik veilig grotere borsten krijgen zonder synthetische ingreep?

Eet je groenten op! We kregen dit altijd te horen als kind van je ouders. Niet alleen moeten we onze groenten eten, maar we moeten ook fruit, volle granen en gezonde vetten eten. Een appel per dag houdt niet alleen de dokter weg. Vruchten zoals appels, in combinatie met ander heel voedsel, helpen bij het reguleren van het oestrogeen- en testosterongehalte bij vrouwen.

Massage is een bijkomend voordeel voor natuurlijke borstvergroting omdat het is natuurlijk stimulerend en minder belastend dan chirurgie. Crèmes verzorgt ook voor evenwicht in de hormonen, wat leidt tot een betere gezondheid. Masseer vanuit de oksel richting het midden van de borst of laat dit doen door je vriend of vriendin.

Vanuit de oksel naar de borsten, herhaal dit zo lang je wilt en wrijf uitsluitend in de genoemde richting, nooit de andere kant op door vanuit de borst het bloed retour te masseren want dat werkt dus averechts. Bij de A cup sowieso, en bij een nog stevige B cup levert deze training al binnen enkele maanden optisch een cup maat meer op. Dames of meiden met een c cup of groter moeten dit dus zeker niet doen want deze maten “hangen”. Dat is normaal al gauw voor meer dan de helft net voorbij de borst spier waardoor je met deze methode bobbels kweekt in de bovenkant van je borsten.

Wil je graag grotere borsten zonder operatie? Dat kan! Met behulp van de juiste supplementen kun je er op een natuurlijke manier voor zorgen dat je borsten groter zullen worden. Zo heb je de mogelijkheid om dat echt vrouwelijke gevoel te ervaren en is het aan de andere kant dus helemaal niet nodig om onder het mes te gaan, of andere ingrepen te ondergaan.

Grotere borsten? Natuurlijke kruidenmengsels? Wat zijn de voordelen?

Als toevoeging kunnen we een supplement gaan mengen met massageolie en op de borsten gaan masseren voor een optimale opname in het borstweefsel. Een ander voorbeeld is door dong quai supplement te gebruiken. Het werkt op een gelijkaardige manier als fenegriek. Maar kan dus ook worden ingezet bij problemen als PMS of tijdens de menopauze.

En door zijn oestrogeen effect zal het helpen om grotere borsten te krijgen. Een laatste voorbeeld was Saw Palmetto. Die dan weer het DHT of dihydrotestosteron gaat blokkeren. DHT is verantwoordelijk voor het grootste deel van de androgene eigenschappen in het lichaam. Teveel DHT zal onvermijdelijk zorgen voor een kleinere boezem.

Je kunt het innemen van deze kruidenpillen zelf bepalen. Als je die extra cupmaat bereikt hebt kun je natuurlijk altijd stoppen met het innemen. Is je boezem gegroeid dan zal dat niet verdwijnen indien je stopt met de pillen.

Goede kwaliteit kruidenpreparaten hebben naast versteviging van je boezem nog meer voordelen voor je gezondheid. De supplementen zijn ook gezond voor je schildklierfunctie, hormoonbalans en eventuele menstruele. Het heeft ook een positief effect op huid, haar en je nagels.​