borstvergroting met pillen heeft ook bij haar geholpen

Help! Hangborsten. Wat kun je tegen slappe borsten doen?

Last van hangborsten? Naarmate we ouder worden, neemt de hoeveelheid collageen en elastine in de huid af. In het gezicht zorgt dit voor huidverslapping en rimpels, in het geval van borsten uit zich dit in vermindering van volume en het gaan hangen van de borsten. Hier kunnen we weinig aan doen; de natuur bepaalt. Dit is niet te voorkomen. Rond de derde dag na de bevalling vindt er stuwing in de borsten plaats – of je nou borstvoeding geeft of niet. Deze toestroom van bloed en lymfevocht naar het klierweefsel in de borsten zorgt ervoor dat de borsten voor korte tijd groot zijn en pijnlijk aanvoelen.

Helaas is er vaak ook vetweefsel verdwenen, wat ervoor zorgt dat de borsten slapper en zachter aanvoelen. Het is overigens een mythe dat borstvoeding invloed heeft op de grootte en slapheid van de borsten. Ook vrouwen die geen borstvoeding geven, kunnen te maken krijgen met hangborsten. Borsten bestaan voor een groot deel uit vetweefsel. Het goede nieuws is namelijk dat er tegen hangborsten wel degelijk iets te doen is. Wat dacht je van borstoefeningen, gezond eten, de juiste beha dragen en de huid goed verzorgen?

Hangborsten. Haar borsten zijn steviger geworden

Een volle, stevige boezem willen we allemaal. Maar de waarheid is dat een groot deel van de vrouwen vroeg of laat te maken krijgt met hangborsten. Waar heeft dat mee te maken? En nog belangrijker: wat kun je tegen slappe borsten doen? Hangborsten zijn er in vele verschillende gradaties. Doktoren gebruiken vaak de schaal van Regnault om de verzakking (ptosis) mee aan te geven. Ieder paar borsten is anders. De ene vrouw heeft grote borsten, de ander kleine. Ook de vorm is uiteenlopend: rond of juist peervormig. De meeste borsten beginnen rond, als een soort appelvorm. Naarmate we ouder worden, neemt deze ronde vorm af en zal de borst meer peervormig worden en helaas vaak ook gaan hangen.

Oefeningen om slappe hangborsten terug te verstevigen

Om ervoor te zorgen dat je borsten stevig en glad blijven, is het niet alleen belangrijk om krachtoefeningen te doen, maar ook dat je de juiste beha draagt en slechte gewoontes die een negatieve invloed kunnen hebben op de borsten vermijdt.

In het geval van slappe, hangende borsten is het evenwicht van de borst verstoord. Dit houdt in dat er te veel huid is en te weinig volume, of een combinatie hiervan. Dat de vorm van je borsten door de jaren heen anders wordt, is niet meer dan logisch. Borsten veranderen mettertijd, of we nou willen of niet.

Het maakt niet uit hoe groot je borsten zijn of welke vorm ze hebben.

Ze kunnen echter ook gaan hangen, daarom is het fijn om te weten welke behandelingen voor hangborsten er mogelijk zijn. Hoewel het volkomen normaal is dat je borsten met de tijd steeds minder stevig zullen worden, zijn veel vrouwen op zoek naar bepaalde gewoontes die dit proces kunnen vertragen.  Hierdoor zijn er allerlei producten, technieken en chirurgische ingrepen ontwikkeld om hen hier bij te helpen.

Hangborsten: helpt het trainen van borstspieren?

Aangezien het je huid egaal en je borsten steviger zal maken. zodat het niet direct met de huid in aanraking komt. Oefen niet te veel druk uit. Doe dit vervolgens lang om de beste resultaten te zien. Olijfolie zal niet alleen helpen om je huid egaal te maken, maar zal de huid ook hydrateren en de bloedsomloop in delen van het lichaam waar je de olie hebt aangebracht verbeteren.

1 eetlepel gewone yoghurt (12. 5 g) Een eetlepel van een olie die rijk is aan vitamine E (15 g) 1 ei Doe eerst alle ingrediënten samen in een kom en meng ze met een lepel goed door elkaar. Verdeel vervolgens dit masker over beide borsten door Laat het dertig minuten zitten en spoel het dan af met koud water.

Er zijn genoeg verschillende soorten beha’s ontworpen die bedoeld zijn om de borsten groter en aantrekkelijker te laten lijken. Het is echter belangrijk dat je Lees ook: De risico’s van het dragen van een verkeerde bh-maatNog een van de behandelingen voor hangborsten die je thuis kunt proberen is een behandeling waarbij je 2 eetlepels kleipoeder (20 g) ¼ kop water (62 ml) Meng eerst het water met de kleipoeder tot er een dikke pasta ontstaat.

Voor meer informatie over hangborsten