Beauty-fillers-injectables-beautykliniek-in-Den-Haag-e1584553587354.jpeg

In deze tijden extra voor jezelf zorgen om sterk te blijven!

pro breast plus 3 728X90


In deze tijden extra voor jezelf zorgen om sterk te blijven

Met alle reguleringen die door de Nederlandse overheid zijn ingesteld, begrijpen we heel goed dat er veel onrust is. De tijdelijke sluiting van de sportscholen en de personal coaching praktijken zorgen ervoor dat je meer dan ooit tevoren zelf verantwoordelijk bent voor jouw gezondheid.

De laatste paar dagen krijgen we veel vragen van klanten die zich afvragen hoe ze het beste voor zichzelf kunnen zorgen in deze tijd. Wij helpen je graag gemotiveerd te blijven en goede, gezonde keuzes te maken met de juiste informatie:

Waarom onze stofwisseling belangrijk is

De basis van een gezond lichaam met een gezonde immuunsysteem, hangt samen met een gezonde stofwisseling. Voor veel mensen is stofwisseling een lastig begrip. Je kunt het vergelijken met een orkest dat een symfonie speelt: als een van de muzikanten een valse noot aanslaat verstoort dat de hele symfonie. Je kunt je voorstellen dat als meerdere muzikanten continu valsspelen het hele stuk volledig uit balans is. Bij ons lichaam spreken we bij een valse noot van een ‘verstoring van ons balans’ en als iedereen valse noten speelt spreken we van ‘ziekte’. Wanneer je ziek bent ga je naar een dokter. Maar wat doe je bij een ‘verstoring van ons balans’?

Iedereen begrijpt dat gezonde voeding, sporten en voldoende rust onze gezondheid positief beïnvloeden en dat overmatig alcohol gebruik, stress of slechte voeding de stofwisseling en daarmee onze gezondheid verstoren. Het laatste leidt op termijn zelfs tot typische westerse lifestyle ziekten zoals Diabetes type 2 en hart- en vaatziekten. Het immuunsysteem (ons lichaamseigen afweersysteem) is onder deze omstandigheden ook minder vitaal waardoor we minder weerbaar zijn tegen ziekteverwekkers, infecties en virussen zoals het COVID-19 virus.

Wat je zelf kan doen volgens de experts

Je kan de touwtjes voor een groot deel zelf in handen nemen door te letten op je voeding, door meer te bewegen en door stressvolle situaties te vermijden of te verminderen. Maar wij begrijpen heel goed dat in ons drukke leven daar niet altijd de tijd of rust voor is. Gelukkig kunnen we ons immuunsysteem dan een boost geven door extra voedingssupplementen te nemen. Zo vullen we de voedingsstoffen die ontbreken of waar we net niet genoeg van binnenkrijgen aan en speelt ‘ons orkest’ weer prachtige symfonieën! Word je dan ziek, want dat risico lopen we helaas altijd, dan heb je alsnog het voordeel dat je ook sneller beter wordt. En daarnaast zie je als bonus het resultaat ook nog eens in de spiegel omdat je huid verbeterd!

Welke supplementen moet ik gebruiken?

Wees altijd voorzichtig met het gebruiken van supplementen. Deze gebruik je altijd als aanvulling en nooit als vervanging. Kijk goed naar de ingrediënten en hoeveelheden. Overleg als je twijfelt welke supplementen goed zijn voor jou met je diëtiste of arts. Uit ervaring weten wij dat voedingsstoffen zoals Resveratrol, vitamine C en vitamine D3 een bewezen positieve invloed hebben op je immuunsysteem, ook wanneer je al een gezonde lifestyle hebt!

Voorkomen werkt beter dan genezen!

Je zou kunnen zeggen dat vitaminen en mineralen de muzikanten zijn van het orkest – ze helpen je immuunsysteem optimaal te functioneren.  Dus neem de volgende stap en ga bewuster om met jouw gezondheid door voedingssupplementen te gebruiken. Ons team gebruikt vooral de voedingssupplementen van Fittergy. Wil je advies over jouw voeding en wat je kan doen tegen vroegtijdige veroudering? Hou onze infomailing in de gaten; binnenkort starten de vrijblijvende consulten met onze diëtiste.

Source link

Previous Post
hangborsten.jpg
Natuurlijk

Natuurlijke Methoden om Hangborsten te Behandelen

Next Post
straling-smartphones-sar.jpg
Natuurlijk

Deze smartphones hebben de minste en meeste straling (2021 update)