borsvergroting-met-bananen.jpg

Kunnen Bananen Je Borsten Groter Maken?


grotere borsten met eten van bananen

Misschien ben je een van de vele vrouwen die grotere borsten wil. Dit is niet zo verwonderlijk, omdat veel vrouwen zich ontevreden voelen met kleinere borsten. Toch voelen sommige vrouwen zich ongemakkelijk bij het idee van borstimplantaten, maar willen ze wel grotere borsten. Als je je borstomvang wilt vergroten, kijk dan naar voeding, oefeningen, borstvergroting pillen en massage. Maar hoe zit het met bananen? Hebben ze voedingswaarde die verband houdt met grotere borsten? Lees verder en ontdek hoe je je borsten op een natuurlijke manier kunt laten groeien — met of zonder bananen.

Bananen voor grotere borsten?

Bananen zijn een van de meest geconsumeerde vruchten ter wereld, en niet zonder reden. Het eten ervan verhoogt je kalium, wat op zijn beurt de bloeddruk helpt verlagen en het risico op kanker en zelfs astma vermindert. Maar als je ze consumeert om je borstomvang te vergroten — nou, dat staat ter discussie. Er is geen wetenschappelijk bewijs die de bewering ondersteunt dat bananen je borsten kunnen laten groeien. Sommigen vrouwen zweren echter dat het consumeren van twee of meer bananen per dag de borsten helpt te vergroten.

Meer dan waarschijnlijk komt dit voort uit het feit dat slanke dames van nature meestal kleinere borsten hebben. Door dagelijks bananen te consumeren, is de gedachte dat het je kan helpen om aan te komen (hopelijk in de borsten). Maar overdrijf niet met het eten van bananen. Bananen hebben een enzym genaamd “bromelaïne”, waarvan wordt gedacht dat het de testosteronspiegel verhoogt. Te veel testosteron in een dieet kan het vermogen om borsten te laten groeien belemmeren.

Omdat testosteron veel voordelen heeft voor zowel mannen als vrouwen hebben vrouwen er veel minder van nodig dan mannen. Ja, hoge testosteronniveaus kunnen de zin in seks vergroten. Maar ze kunnen ook mannelijke fysieke kenmerken veroorzaken zoals, je raadt het al, kleinere borsten. Een van de beste manieren om qua voedingswaarde je borsten te vergroten, is door testosteron te verlagen en oestrogeen te verhogen.

Voedingsmiddelen rijk aan oestrogeen voor borstgroei

Het lijdt geen twijfel dat erfelijkheid en hormonen (vooral oestrogeen) een belangrijke rol spelen bij de grootte van de borsten. Van sommige voedingsmiddelen is aangetoond dat ze de niveaus van specifieke hormonen in het lichaam beïnvloeden. Onderzoek wijst uit dat voedingsmiddelen die testosteron verminderen en voedingsmiddelen waarvan bekend is dat ze de oestrogeen productie stimuleren, het beste werken voor het vergroten van de borstomvang.

Daarom zijn voedingsmiddelen die je misschien wilt overwegen meer te eten, fyto-oestrogeenrijk voedsel. Fyto-oestrogenen of plantaardige oestrogenen kunnen het borstweefsel beïnvloeden. Om deze reden wordt gedacht dat het eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan plantaardig oestrogeen kan helpen de borsten te vergroten. Welke voedingsmiddelen dit zijn kun je hier lezen.

Oefeningen die helpen je borsten te vergroten

Bepaalde oefeningen dwingen je borsten zich te ontwikkelen omdat ze helpen bij het opbouwen van de borstspieren. Borsten bevatten geen ondersteunend spierweefsel. In plaats daarvan helpt het spierstelsel van de borstwand, evenals ondersteunend weefsel dat bekend staat als de ligamenten van Cooper, het gewicht van je borsten te ondersteunen. Je rug- en schouderspieren spelen ook een belangrijke rol in de ruimtelijke oriëntatie van je buste.

Dus door elk van deze functies te rekken en te versterken, kun je je borsten liften en uiteindelijk hun uiterlijk verbeteren, zowel in grootte als stevigheid. Gerichte oefeningen die de borstspieren ontwikkelen, omvatten push-ups, muur-push-ups, armcirkels en verschillende oefeningen met halters.

Massage voor grotere borsten

Borstmassage helpt de bloedcirculatie in de borsten te verhogen. Meer bloedtoevoer naar de borsten betekent meer fyto-oestrogenen uit de bloedbaan, wat je borsten kan helpen groeien. Regelmatige massage kan ook de aanmaak van prolactine door het lichaam stimuleren. Prolactine is een hormoon dat de borsten helpt zich te ontwikkelen in de puberteit en zwangerschap.

Dus pak je kokosolie en begin met masseren. Hoewel het niet nodig is, wordt gedacht dat kokosolie betere resultaten oplevert en helpt voorkomen dat je borsten pijnlijk worden. Masseer je borsten tweemaal daags gedurende minstens een maand. Voor nog betere resultaten kun je ook een borstvergroting crème gebruiken.

Borsten meppen voor borstgroei

Een andere, extremere versie van massage is de Thaise techniek van borsten meppen. Een Thaise natuurgeneeskundige beweert dat ze de bh-maat kan vergroten door deze techniek te gebruiken.

Volgens de Independent  bleek uit een onderzoek van het Thaise ministerie van Volksgezondheid dat deze krachtige massage (borsten meppen) de borsten van de deelnemers merkbaar groter maakte.

Borstvergroting Pillen

Je vraagt je misschien af waarom iemand zou kiezen om borstvergroting pillen te nemen. Ze kunnen niet werken, toch? Fout. Ze werken echt en hebben veel vrouwen over de hele wereld geholpen om hun borsten te vergroten. Borstvergroting pillen zijn een natuurlijke manier om het uiterlijk en de grootte van je borsten te verbeteren zonder dat je een operatie hoeft te ondergaan. Als je nog steeds niet zeker weet of borstvergroting pillen iets voor jou is, lees dan dit artikel.Source link

Previous Post
printscreen.jpg
Natuurlijk

Sophie Hilbrand en plastisch chirurg Kazem bij De Wereld Draait Door

Next Post
Levan-uitvinder-van-de-Biconvex-bilimplantaten-1024x683.jpg
Natuurlijk

Maak kennis met de uitvinder van de Biconvex bilimplantaten en ontdek waarom wij de beste zijn in bilvergrotingen!!!