Niet-invasieve anti-veroudering | Essentiële esthetiek

pro breast plus 3 728X90


Enkele maanden geleden ontving u nieuws van ons over Ultherapy:
de behandeling die een klassieke facelift vervangt.

Zonder operatie, veilig en met spectaculaire resultaten.

Ultherapy® wordt op steeds meer plekken in Nederland aangeboden, maar niet iedereen is enthousiast over de resultaten.

Dit komt omdat deze behandeling alleen het gewenste effect kan hebben als de juiste apparatuur wordt gebruikt. De aanschafprijs van deze behandeling is voor veel klinieken een behoorlijke investering. Helaas heeft de praktijk geleerd dat als er op dit gebied wordt bespaard.

Wees verzekerd van de juiste apparatuur door uw behandeling te laten uitvoeren door Essential Aesthetics. Vraag onze specialisten en artsen gerust naar de specificaties en eventuele vragen.

We zijn erg trots op deze investering in de geavanceerde apparatuur voor uw Ultherapy®-behandeling. Wees alsjeblieft alleen tevreden met de best mogelijke resultaten. Lees hieronder meer!

De resultaten die u kunt verwachten met Ultherapy.

Ultherapy 1

Maar wat is Ultherapy en hoe werkt het?

Naarmate we ouder worden, verandert uw huidkwaliteit en dus ook uw uiterlijk. Collageen en elastine in de huid verzwakken en verminderen.

Ultherapy® is een niet-chirurgische en zeer veilige behandeling om je wenkbrauwen, de huid van je nek en de onderkant van je kin op te tillen en strak te trekken. Je kunt ook de lijntjes en rimpels op je decolleté verminderen!

Ook voor wie wat jonger is en al last heeft van bodemdaling is deze behandeling uitermate geschikt.
De voordelen van Ultherapy® zijn:

  • Natuurlijk resultaat
  • Zonder hersteltijd
  • Liftende en strakkere huid

Tijdens de behandeling:
Ultherapy® levert ultrasone energie op een niet-invasieve manier om het huidweefsel op verschillende diepten te verwarmen. De energie zet het natuurlijke wondgenezingsproces op gang dat de aanmaak van nieuw collageen en elastine stimuleert.

3 maanden na behandeling:
De resultaten zijn zichtbaar. 2-3 maanden na de behandeling zijn de resultaten zichtbaar van een gelift en strakke huid; de verbetering kan toenemen tot 6 maanden na de behandeling.Source link

Previous Post

Je moet dit lezen … geloof ons!

Next Post

Ontgiften voor een stralende huid!