wat-is-arginine.png

Wat is L-Arginine? Ξ PerfectBody.nl


De vele functies van arginine

L-arginine is een aminozuur dat veel gebruikt wordt door sporters. Het wordt dan gebruikt in combinatie met producten zoals creatine, creatinine, L-glutamaat, en L-proline. Tevens is er een verbintenis met glucose en glycogeen. L-arginine wordt gebruikt door sporters en oudere mannen. Er zijn studies gedaan naar L-arginine. Gezonde sporters eten eiwitrijk, gebruiken eiwitten om te groeien en gebruiken geen hormonen.

Verschijningsvormen Arginine

Komt in dierlijk voedsel o.a. voor in: kaas, vlees, gevogelte, eieren, vis en schelpdieren. Dit aminozuur komt in plantaardig voedsel o.a. voor in: noten, chocolade, erwten, knoflook en ginseng.

Waarom Arginine bij Perfectbody

Veel arginine wordt gemaakt uit een chemisch proces. Dit heeft het voordeel dat het goedkoper is en meer compact (waardoor er meer dan 500mg in een capsule past). PerfectBody staat voor kwaliteit en heeft er daarom voor gekozen de natuurlijke variant uit suikerbieten te gebruiken. Deze variant heeft bij veel kopers de voorkeur indien er hogere doseringen gebruikt worden. Als je arginine kopen wilt doe je er goed aan om voor de natuurlijke variant te kiezen.

 Source link

Previous Post
shutterstock_305172914.jpg
Natuurlijk

Vier Wereld Eierendag! Ξ PerfectBody.nl

Next Post
wat-is-hca.png
Natuurlijk

Wat is HCA? (Garcinia Cambogia) Ξ PerfectBody.nl